Welkom op onze webshop.

Design 3D printer manufacturing

Onze webshop is nog vollop in de groei.

We vullen regelmatig ons gamma aan met de meest gevraagde printers en filamenten.

Vind u niet wat u zoekt stuur dan een mail naar :

webwinkel@ctrl-p3d.be

Rat Rig V-Core 4.0 - 500 CoreXY Full Kit v1.0 (Europe)

00035
€3 266,98
Op voorraad
1
Productgegevens

De Rat Rig V-Core 4 Full Kit is een geavanceerde, hoogwaardige 3D-printer die kant-en-klaar en volledig getest geleverd wordt. Deze printer is ideaal voor gebruikers die direct willen starten met hoogkwalitatieve prints zonder zich zorgen te maken over complexe montage. Met bouwformaten variërend van 300x300x300 mm tot 500x500x500 mm, is deze printer geschikt voor zowel kleine als grote projecten.

De V-Core 4 is aanpasbaar met meerdere configuratie-opties zoals Standaard, Hybride en IDEX, waardoor gebruikers kunnen upgraden zonder het systeem volledig opnieuw op te bouwen. De printer beschikt over een zelfuitlijnende metalen basisplaat en z-motorbevestigingen die het montageproces vereenvoudigen. Aangedreven door het BigTreeTech Octopus V1.1 moederbord en RatOS 2.1, biedt deze setup gebruiksgemak met geavanceerde functies zoals automatische setup en resonantieanalyse.

De V-Core 4 benut een geavanceerd extrudersysteem en een veelzijdig hot end, geschikt voor diverse soorten filament en gedetailleerde prints. Een bijzondere feature is het ontbreken van een wis-toren, dankzij de snelle en gesynchroniseerde gereedschapswisseling. Bovendien biedt deze printer de optie om volledig te worden omkast met transparant plexiglas of andere tinten, wat helpt om temperatuurconstanten te behouden en geluid te reduceren.

Meer informatie over de V-Core 4, inclusief specifieke configuratiemogelijkheden, is te vinden op de Rat Rig V-Core 4 website. Dit maakt de V-Core 4 een uitstekende keuze voor zowel hobbyisten als professionele gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare en veelzijdige 3D-printoplossing.

Houd er rekening mee dat deze printers momenteel op bestelling worden gebouwd, en dat de levertijden na bestelling kunnen variëren, met een geschatte wachttijd van 8 tot 12 weken afhankelijk van de voorraad van de leverancier.

Onze Spec:

  • V_core 4 full mechanical en electrical build.
  • Rapido 2 UHF plus tot 320 °C
  • LDO Orbiter V 2
  • BTT Octopus V1.1 + BTT EBB42 toolboard
  • Raspberry PI 4B
  • Beacon Ref: H bed level sensor
  • CORE X-Y mode Kan later worden geüpgraded naar hybride en IDEX

  Optie plexiglas: Alle panelen transparant 4mm plexiglas achter paneel Zwart mat 5 mm

Bewaar dit product voor later